Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz w panierce z orzeszków piniowych

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

orzeszki piniowe 1 garść
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 garść
jajko 1 szt
oliwa 2-3 łyżki
filet z dorsza 2 szt
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz w panierce z orzeszków piniowych

Filety obtaczamy w rozmąconym jajku i panierujemy w mieszance ( Posiekane orzeszki, bułka tarta i przyprawa do ryb)- smażymy na oliwie z obu stron na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zdzislawa2 12.11.2011 17:01
na pewno jest pyszne :)
Pacia 09.10.2011 08:52
bardzo fajne
Gosia32
Gosia32 19.06.2011 08:00
ciekawe
magical66 03.06.2011 23:15
ciekawe :)
AGNIESZKA144 25.04.2011 10:00
fajne
Krystyna32 17.02.2011 08:44
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak