Sposób przygotowania

Ciasto francuskie dzielimy na 9części,smarujemy ketchupem każdą część, kładziemy wędlinke i posypujemy serem. Na koniec posypujemy majerankiem i wkładamy do piekaanika na 10min (160 stopni) SMACZNEGO

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Uwielbiam je:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    petronella

    :))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszności
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !