Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwijamy a następnie za pomocą szklanki wycinamy kółka. Na każde kółko nakładamy marmoladę na środek i posypujemy cukrem pudrem. Gotowe układamy na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce i pieczemy ok 30-35 min w temp. 160\'C. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybkie w przygotowaniu i smaczniutkie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    ciekawy oraz szybki przepis
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    szybkie
  • 3
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Bardzo fajne ciassteczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Bardzo fajne ciassteczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    jak ja lubię takie ciasteczka...mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    slicznie wygladaja, pewnie sa pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Wyglądają pięknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    raz
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszne ciasteczka na raz
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    te ciastka zawsze mi smakują :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Dla mnie super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ładnie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Pyszne maleństwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    szybko i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !