Składniki:
oliwa | 2 łyzki |
mleko | 300 ml |
wywar warzywny | 1 litr |
bagietka | 10 kromek |
czosnek | 4 ząbki |
masło | 5 dkg |
ser | 10 dkg |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
grzyby | 50 różne rodzaje |
cebula | 1 siekana |
oliwa | 2 łyzki |
mleko | 300 ml |
wywar warzywny | 1 litr |
bagietka | 10 kromek |
czosnek | 4 ząbki |
masło | 5 dkg |
ser | 10 dkg |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
grzyby | 50 różne rodzaje |
cebula | 1 siekana |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: