Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz szpinakowy

3.0
(18)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak 1kg
masło 4 dag
żółty ser 20dag
jajko
śmietana 22% łyzka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz szpinakowy

Szpinak ugotować i posiekać. Rozpuszczone i ostudzone masło połączyć z jajkiem, śmietaną, solą i pieprzem. Wszystko wymieszać. Wkładać do foremek z ciastem, posypać startym żółtym serem. Zapiekamy 20-25minut w temp. 120 stopni. Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bursztynek 14.07.2011 01:30
bardzo go lubię
Bart 18.01.2011 23:36
dobry
Bart 18.01.2011 23:36
dobry

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak