Sposób przygotowania

Fasolę namoczyć na noc. Następnie gotować na małym ogniu. Cebule i kiełbase pokroić w kostke i usmażyć na oleju. Wszystko przełożyć do garnka z fasolą. Gotować aż fasola będzie miękka. Dodać koncentrat pomidorowy, sól, pieprz i majeranek.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Pysznosci
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam,mniam;]
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Pychotka, po świętach muszę zrobić;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Świetny przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    Pycha, moje smaki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo lubię,pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super fasolka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam taka fasolę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !