Sposób przygotowania

* zamiast jabłek powinna być marchewka

Kapustę kiszoną tniemy w mniejsze kawałki. Marchewkę ścieramy na tarce o dużych oczkach. Doprawiamy do smaku pieprzem, cukrem oraz dodajemy sok z cytryny. Wszystko mieszamy. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybka w przygotowaniu kapustka, w sam raz do obiadu.
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszna !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    bardzo lubię ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    i do tego rybka, pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    idealna na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    dobra do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Zawsze mile widziana;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !