Sposób przygotowania

Cukinię myjemy i przekrawamy wzdłuż i łyżeczką wybieramy miąższ. Przypiec go krótko na patelni i domieszać do twarogu, a następnie ponownie włożyć w skórki. Zapiekać w piekarniku przez 10-15 min przy 200 stopniach. Gotowe!

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    znakomita
  • 1
    original
    Opublikowano

    marchewka

    ooo... twarogiem, nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja też z twarogiem nigdy, zawsze mięso,pieczarki... a teraz cos nowego...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    MNIAM MNIAM;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !