Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sórowka z kapusty z kukurydza

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

białej kapusty pol malej
kukurydzy 1 puszka
pieprz do smaku
papryka czerwona 1
troszkę soku z cytryny
oliwa 2 lyz
sól do smaku
natka pietruszki do smaku
machewka 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: sórowka z kapusty z kukurydza

Kapustę biała poszatkować.sparzyc wrzatkiem 10 min odcisnac.
Marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. papryke i swieza natke z pietruszki pokroić. Warzywa wymieszać z kukurydzą.
Doprawić solą, pieprzem, sokiem z cytryny.
Zalać oliwą i starannie wymieszać. polecam wspaniała do obiadu!!!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorotka0000025 13.04.2012 16:14
pyszna
Teresa19 10.04.2011 07:52
Fajna
jogobella23 27.03.2011 20:35
super
grazia1 27.03.2011 20:16
smaczna
Kate131 16.01.2011 20:46
pyszna
alaaa 16.01.2011 17:56
smaczna i szybko gotowa
IZABELA29 16.01.2011 09:50
pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak