Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z tuńczykiem i czerwoną fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata lodowa 1/4 szt
ogórek 1/2 szt
pomidory koktajlowe (czerwone) 7 szt
papryka 1/2 szt
cebula czerwona 1/2 szt
tuńczyk kawałki w oleju 1/2 puszki
kukurydza 3 łyżki
sos winegret

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z tuńczykiem i czerwoną fasolą

Sałatę opłukać i porwać na mniejsze kawałki, ogórka obrać i pokroić w plasterki, pomidory obrać ze skórki i pokroić w ćwiartki, z papryki usunąć gniazda nasienne i pokroić resztę w paski. tuńczyka osączyć. Do miski włożyć kolejno: sałatę, ogórka, pomidory, paprykę, tuńczyka, cebulę, fasolę i kukurydzę, całość polać sosem winegret.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Roman5 02.02.2011 01:42
swietne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak