Sposób przygotowania

Z pomidorów zdjąć skórkę ,czosnek przecisnąć przez praskę i wymieszać z oliwą,naczynie żaroodporne wysmarować oliwą z mieszaną z czosnkiem,na dnie naczynia ułożyć fetę pokruszoną,na fecie pomidory pokrojone w plastry,polać oliwą z czosnkiem,oprószyć solą,estragonem,majerankiem i nastepna warswe dajemy sera.Na wierzchu zapiekanki muszą być pomidory z i na wierzch wybić jajka,wstawić do piekarnika i piec aż jajka sie zetną.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    musi być bardzo dobre
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !