Sposób przygotowania

Mięso umyć, natrzeć tymiankiem i solę, naciąć kieszeń. Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach, koper pokroić w słupki, wymieszać składniki z posiekanym tymiankiem i przyprawić solą. Farszem napełnić kieszeń, spiąć wykałaczką, mięso gotować na parze ok. 25 minut. Ryż ugotować w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Szczypiorek posiekać, czosnek obrać i przecisnąć przez praskę, wymieszać z jogurtem. Wszystko połączyć.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    musi byc pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    o coś nowego to nawet pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !