Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Oliwki czarne w szlafroczkach

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czarne oliwki 8 sztuk
mięso mielone z szynki 50 dag
jajko 1 sztuka
cebula 1 sztuka
Czosnek suszony Prymat w młynku 1 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Oliwki czarne w szlafroczkach

Do mięsa mielonego dodajemy jajko,drobniutko posiekaną cebulę. czosnek mielony i wyrabiamy.Doprawiamy do smaku. Każdą oliwkę owijamy w mięso,formujemy kotleciki. Panierujemy w bułce i smażymy na oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madzialena19 01.01.2012 16:43
pyszne
treonina 24.08.2011 17:01
wow super! uwielbiam oliwki więc na pewno spróbuję
Justyna Jussstiii 18.08.2011 19:37
super
Justyna Jussstiii 18.08.2011 19:36
super
Zimny 03.10.2010 22:27
Ciekawe urozmaicenie dla \"pulpecików\":)
noculos 07.07.2010 20:49
Super przystawka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak