Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cebula nadziewana czosnkiem

3.0
(14)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

duze cebule obrane 6 szt
czosnek 12 ząbków
cukier 1/2 łyżeczki
oliwa 6 łyżek
pietruszka zielona 6 łyżek posiekanej
bułka pszenna 6 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: cebula nadziewana czosnkiem

cebulę i czosnek ugotowac-ok 20min w wodzie z dodatkiem soli i cukru.odcedzić i wystudzić.cebulę wydrazyc,pozostawiajac 0,5cm scianki.miazsz z cebuli z czosnkiem utrzec na gładką masę z oliwa, solą,pieprzem,wymiszac z bułką i pietruszką.nadziać ta masa cebulę,ulozyc na wysmarowanej tluszczem blaszce,posypac bulka tarta i grudkami masła,piec ok 25min w 180 stopniach.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 20.10.2012 13:30
ciekawe jak wygląda
gosia47-47 21.03.2012 07:31
pycha
usmiech 09.04.2011 12:55
ciekawe:)
buksiak12 14.09.2010 09:39
fajny przepis
buksiak12 14.09.2010 09:39
fajny przepis
buksiak12 14.09.2010 09:39
fajny przepis
Dorota71 14.09.2010 09:03
mniam mniam
Dorota71 14.09.2010 09:03
mniam mniam
Emilia22 14.09.2010 08:30
bardzo ciekawy przepis
Emilia22 14.09.2010 08:30
bardzo ciekawy przepis
Emilia22 14.09.2010 08:30
bardzo ciekawy przepis
ben-ka 01.09.2010 23:00
ciekawy przepis:)
mehia 20.08.2010 08:20
uwielbiam czosnek. Na pewno spróbuję :)
kasiurek 13.08.2010 08:23
musze spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak