Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Medaliony wieprzowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 60 dkg
boczek 6 platrów
keczup 4 łyżki
koniak 1 łyżka
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Medaliony wieprzowe

Schab pokroić na 6 plastrów. Rozbić lekko. Każdy kawałek owinąć plastrem boczku i spiąć wykałaczką. Oprószyć solą i pieprzem. Piec 20 minut w temp. 170 stopni. Po tym czasiem posmarować keczupem, skropić koniakiem i ponownie oprószyć pieprzem. Piec jeszcze ok. 7 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 28.08.2011 11:19
super
mala2021 30.03.2011 10:53
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak