Składniki:
grzyby | 1 kg |
cebula | 10 dkg |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
śmietana | 120 ml |
siekana natka | 2 łyżki |
siekany koperek | 2 łyżki |
grzyby | 1 kg |
cebula | 10 dkg |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
śmietana | 120 ml |
siekana natka | 2 łyżki |
siekany koperek | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: