Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kiełbaski z pieczarkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbaski frankfurterki 6 sztuk
pieczarki 1 kg
ser żółty 6 (do tostów

Przepis i sposób przygotowania na: kiełbaski z pieczarkami

Kiełbaski ponacinać i usmażyć na wolnym ogniu lub upiec na ruszcie. Pod koniec położyć na każdej plaster sera, aby przyległ i się roztopił. posypać ziołami do mięs. Piec lub smażyć jeszcze moment. Pieczarki obrać, umyć i pokroić w plasterki. Podsmażyć na wolnym ogniu. Gdy kiełbaski znajda sie już na talerzach dodać do nich pieczarki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 23.12.2011 09:01
polecam
mehia 30.06.2010 08:17
proste i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak