Sposób przygotowania

Bulion zagotować. Mąkę wymieszać z łyżeczką wody i wlać, ciągle mieszając, do zupy. Szczypiorek pokroić na centymetrowe odcinki, cebulkę posiekać i wrzucić do bulionu. Jajka rozbełtać w kubeczku i wlewać powoli do gotującego sie bulionu, delikatnie mieszając. Doprawić pieprzem, sosem sojowym i sokiem z imbiru.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    takiej zupki jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    lubie imbir
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    fajna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MONIKA62

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    ciekawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !