Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos peczniowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar z duszonej łopatki 1 litr
mąka ziemniaczana 2 łyżeczki
woda 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: sos peczniowy

Wywar, który został mi z duszonej łopatki, doprowadzam do wrzenia. Mąkę mieszam z wodą i dodaję do wywaru, chwilę gotuję.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 19.05.2011 07:28
fajny
pacpaw 16.01.2011 10:38
piękna barwa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak