Sposób przygotowania

Filet umyć, usunąć błonki i przekroić w poprzek na pół, lekko rozbić tłuczkiem, oprószyć z obu stron estragonem i odstawić na 5 minut. Filet usmażyć na patelni z obu stron. Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. do tłuszczu po mięsie wlać śmietanę i energicznie zamieszać, aż powstanie jednolita masa, wsypać szczyptę estragonu, czosnek i kucharka, wymieszać, włożyć filety i gotować 5 minut. Ryż ugotować we wrzątku według przepisu na opakowaniu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    smaczne
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    mniam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !