Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pulpety w bulionie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 50 dag
cebula 1 szt
jaja 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: pulpety w bulionie

Cebulę obrać i drobno pokroić, wymieszać z jajkami, bułką tartą, posiekaną natką pietruszki i przyprawić solą i pieprzem. Z masy uformować kotleciki i gotować przez 15 minut we wrzącym bulionie, na małym ogniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Roman5 29.01.2011 10:22
latwe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak