Sposób przygotowania

Wykałaczki nadziewamy połówką ząbka marynowanego czosnku, połówką plasterka kiełbasy (najlepsza jest sucha np. z dzika), połowa zielonej oliwki, połowę plasterka ogórka oraz kawałek zielonej papryki.

Komentarze

  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    zielono mi ;-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    Te zdecydowanie bardziej do mnie przemawiają :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Bardzo apetyczne...takie świeże.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    piekne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    fajne maleństwa:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !