Sposób przygotowania

W malym rondelku rozgrzać masło, wsypać cukier puder, kakao, dodać śmietanę. Wszystko dokładnie wymieszać, podgrzewając [nie zagotować]. Gdy polewa będzie gładka dodać sok z cytryny i dowolny aromat. Lekko przestudzoną oblać ciasto.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ładna taka błyszcząca
  • 1
    5279fceea5620
    Opublikowano

    Ela_kocht_gern!

    mniam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    tez robie podobna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    fajna,ja robię na margarynie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    sokiem z cytryny muszę spróbować
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    przydatny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !