Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty włoskiej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 1 pęczek
posiekana zielenina
sól
cukier
śmietana
ogórek kiszony 1 szt
kapusta włoska 0,5 poszatkowana

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty włoskiej

Kapustę posypać solą i odstawić na 30 minut. Ogórek pokroić w kostkę, a rzodkiewki w talarki. Śmietanę wymieszać z zieleniną, solą, pieprzem, cukrem, zalać surówkę i dobrze wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 11.07.2012 17:36
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak