Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Posiekaną cebulę włożyć na rozgrzany tłuszcz,smażyć nie rumieniąc.Dodać umyte i pokrojone pieczarki,wlać szklankę wody.Dusić do miękkości,doprawić do smaku solą i pieprzem.Wlać śmietanę wymieszaną z mąką.Zagotować i gotowe.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    lubię taki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo lubię taki sos
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Często robię taki sos do klusek śląskich lub kopytek
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pyszny sos,też taki robie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !