Sposób przygotowania

Bakłażany przeciąć wzdłuż, wydrążyć część miąższu. Kuskus ugotować wg przepisu na opakowaniu, należy dodać do wody sos sojowy. Pomidory, miąższ z bakłażana i posiekaną cebulę poddusić na oliwie. Pod koniec dodać gotowy kuskus, groszek, drobno posiekany czosnek, ziarenka słonecznika i posiekaną natkę. Wszystko wymieszać. Takim farszem nadziać bakłażany, zapiekać je 15 minut w gorącym piekarniku, posypać serem i zapiekać kolejne 10 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    musi być smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne lubie dania z kuskusem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !