Sposób przygotowania

Jabłko obrać usunąć gniazda nasienne i zetrzeć na tarce o dużych otworach, skropić sokiem z cytryny. Obraną marchewkę zetrzeć na tarce o mniejszych otworach. Por pokroić w cienkie półkrążki, posypać solą, sparzyć odrobiną wrzącej wody i po chwili odcisnąć. Warzywa i jabłko połączyć z majonezem, przyprawić do smaku, wymieszać. Posypać posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    fajne połączenie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczna i zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    samo zdrowie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    samo zdrowie
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    same witaminki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowita i zdrowa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !