Sposób przygotowania

Jajka należy ubić z cukrem, dodawać porcjami mąkę z proszkiem do pieczenia. Następnie dodać śmietanę i olej. Ciasto przelać do wysmarowanej blaszki i piec w temp. 180 stopni przez 40- 45 minut. Na mleku ugotować budynie, po ostudzeniu zmiksować z masłem, margaryną i cukrem. Ciasto pokroić na trzy blaty, każdy z nich przełożyć masą. Wierzch udekorować masą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczna i taka delikatna w smaku :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lubię babki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    jak babka to super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszna propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajna babeczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    delikatna, pyszna babka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !