Sposób przygotowania

Masło rozpuszczamy z pokruszoną czekoladą, na jednolitą masę. Dodajemy drobno posiekane orzechy i cukier, cały czas mieszamy. Ściągamy z ognia i pozostawiamy do przestygnięcia. Następnie formujemy kulki albo owal i obtaczamy w kakao. Gotowe schładzamy w lodówce. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    doskonałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    pewnie pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszności :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zjadłabym takie samemu zrobione są najlepsze bynajmniej wiemy co jemy:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    koniecznie muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !