Sposób przygotowania

Filety i namoczoną i odciśniętą bułkę zmielić w maszynce. Wymieszać i doprawić. Uformować kotlety, zrumienić na oleju.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wyśmienite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś dla mnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam też robię kotleciki z ryby
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !