Sposób przygotowania

schab dokładnie myjemy i wkładamy do naczynia. Zalewamy go zalewą od oliwek konserwowych Same oliwki siekamy w drobną kostkę. Gdy schab namoknie zalewą wyjmujemy do i nacieramy niewielką ilością ketchupu. Przyprawiamy majepraniem, poeprzem kolorowym, solą czosnkową dokładnie macierając. Na koniec posypujemy rozdrobnionym czosnkiem. Pieczemy w bardzo nagrzanym piekarniku az skruszeje i nabierze złocistego koloru. Świetny na kanapki, zamiast wędliny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    orginalny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna207

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !