Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schab kanapkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

oliwki 1 słoik

Przepis i sposób przygotowania na: schab kanapkowy

schab dokładnie myjemy i wkładamy do naczynia. Zalewamy go zalewą od oliwek konserwowych Same oliwki siekamy w drobną kostkę. Gdy schab namoknie zalewą wyjmujemy do i nacieramy niewielką ilością ketchupu. Przyprawiamy majepraniem, poeprzem kolorowym, solą czosnkową dokładnie macierając. Na koniec posypujemy rozdrobnionym czosnkiem. Pieczemy w bardzo nagrzanym piekarniku az skruszeje i nabierze złocistego koloru. Świetny na kanapki, zamiast wędliny.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 08.10.2011 17:44
ciekawy przepis
agata1722
agata1722 27.08.2011 12:26
też dobry
Anna207 14.11.2010 17:44
ciekawy przepis
zuzanna6 11.10.2010 09:03
orginalny przepis
Emilia22 29.09.2010 08:07
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak