Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzewamy tłuszcz. Wątróbkę myjemy i oczyszczamy, a następnie kroimy w niewielkie kawałki. Każdy kawałek obtaczamy w mące i smażymy. Liście sałaty rwiemy na mniejsze kawałki. Owoce myjemy i obieramy a następnie kroimy w kostkę. Doprawiamy do smaku i polewamy lekko tłuszczem. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takiej nigdy jeszcze nie robiłam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    muszę spróbować!
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Bardzo ciekawe połączenie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !