Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta rybno-jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żółtka ugotowanych jaj 6 sztuk
makrela wędzona 1 sztuka
cebulka 1 mała

Przepis i sposób przygotowania na: pasta rybno-jajeczna

Żółtka ucieramy. Makrelę dokładnie oczyszczamy z ości i też ucieramy. Łączymy z żółtkami. Małą cebulkę kroimy w kosteczkę i ugniatamy z solą ziołową, pieprzem i kwaskiem cytrynowym. Dodajemy do żółtek i ryby, mieszamy bardzo dokładnie i posypujemy szczypiorkiem, najlepiej młodym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak