Sposób przygotowania

Bazylię zmiksować z jogurtem, dodać sól i pieprz. Mamy gotowy sos.
Do wrzątku dodajemy trochę soli i sok z cytryny. Jajka wybijać na talerzyk, zsunąć do wrzątku, gotowac 4 minuty, wyjąć łyżką cedzakową. Sos wylać na talerze, na środku układać różyczki z plastrów łososia, a na nie ugotowane jajka. Można ozdobić bazylią.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !