Sposób przygotowania

Sposób wykonania:
Jajka, żółtka , mleko, 5 dag cukru i cukier waniliowy roztrzepać.
Następnie maczać w powstałej masie plastry bułki, które smażyć na rumiano po 4 minuty z każdej strony

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Fajny pomysł;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super...przysmak mojej córki:)
  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    polecam ten przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MONIKA62

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    lubię:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !