Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułki w masie jajecznej

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mleko 2 szkl
cukier 5 dag
cukier wanilinowy 1 opak
jajko 2
żółtko jajek 2
bułka czerstwa

Przepis i sposób przygotowania na: Bułki w masie jajecznej

Sposób wykonania:
Jajka, żółtka , mleko, 5 dag cukru i cukier waniliowy roztrzepać.
Następnie maczać w powstałej masie plastry bułki, które smażyć na rumiano po 4 minuty z każdej strony

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 26.09.2012 08:45
lubię:)
MONIKA62 11.06.2012 21:20
pycha
Piotr-21 28.04.2012 21:37
fajne
caffee_tea 03.03.2012 10:25
polecam ten przepis
Maniek2 20.01.2012 07:28
smaczne
anja3107 14.10.2011 21:49
super
ewaa 06.09.2011 21:34
super...przysmak mojej córki:)
jeta72 12.04.2011 16:27
Fajny pomysł;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak