Sposób przygotowania

Filety kroimy na niewielkie porcje i opruszamy przyprawą uniwersalną. Jajka roztrzepujemy widelcem i dokładnie mieszamy z mąką. Porcje ryby maczamy w cieście z jednej i z drugiej strony, a następnie smażymy na średnim ogniu. Delikatnie przekładamy na drugą stronę, aby ciasto się nie odkleiło.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    smakowicie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam rybki;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    lubie taka rybke
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    pięknie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    chętnie wypróbuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pycha;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super pyszna rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    pysznie i praktycznie ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Co prawda raz tylko taką jadłam ale była smaczna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !