Sposób przygotowania

Wbijamy jajko do głębokiego talerza, dodajemy mleko oraz szczyptę soli i mieszamy widelcem, aż uzyskamy jednolitą konsystencję. Maczamy kromkę chleba z jednej i drugiej strony i kładziemy na rozgrzany tłuszcz. Smażymy na małym ogniu, aż jajko się zarumieni.
Idealnie smakują z ketchup’em lub świeżymi pomidorami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    świetny pomysł
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Uwielbiam chleb z jajkiem, często robię go na kolację

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !