Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa kapitańska

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

woda 2 szklanki
mintaj 1 płat
Kucharek przyprawa do potraw 1/2 łyżeczki
kasza manna 1 łyżka
koperek 1 pęczek
śmietana 3 łyżki
sok z cytryny
włoszczyzna mrożona 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa kapitańska

Do wody wrzucić rybę, włoszczyznę, kaszę mannę. Przyprawić kucharkiem i gotować do miękkości. Pod koniec dodać posiekany koperek. Ugotowaną rybę pociąć na kawałki. Zaprawić śmietaną i doprawić sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 13.11.2011 12:05
smaczne
IKrakowianka 15.10.2011 19:13
ciekawa
Iwona51
Iwona51 11.07.2011 00:18
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak