Sposób przygotowania

Parmezan, masło, czosnek i natkę zmiksować. Zawinąć w folię i zamrozić. Szparagi obrać i odciąć końcówki. Każdą owinąć plastrem szynki. Ziemniaki i marchew wyszorować. Przeciąć na 4 części. Wymieszać z oliwą i solą. Piekarnik nagrzać do 250 stopni. Warzywa upiec do miękkości. Kiedy będą miękkie dodać wiórki masła i wstawić z powrotem do piekarnika aż się zarumienią.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    sprawdzę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !