Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa truskawkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śmietana 12% 4 łyżki
cukier 4 łyżki
budyń truskawkowy 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa truskawkowa

Cukier mieszamy z śmietaną 12 7 .Wstawiamy na mały palnik gazu i dokładnie mieszamy aż cukier się rozpuści wsypujemy proszek budyniowy i dokładnie ,energicznie mieszamy.Jeszcze ciepłą polewamy ciasto czy rogale

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 20.06.2013 07:32
jeszcze nie próbowałam
romanrafal
romanrafal 09.06.2013 08:12
podoba mi się przepis
Motorek 10.05.2013 09:10
bardzo fajna
Sarenka 20.12.2011 09:28
Myślę, że ze świeżymi truskawkami byłoby też pysznie!
manaika 10.11.2011 22:32
musze spróbować
Anna133 29.08.2011 08:02
ciekawa
pacpaw 18.07.2011 19:43
można do niej dodać jeszcze świeżych truskawek? nie rozwali to konsystencji?
barbara11561 03.04.2011 08:08
Pysznie wygląda:)
MAR3STA 16.01.2011 19:45
pyszna ta polewa:)
Ania67 16.01.2011 09:36
Mniaaam:)
ElizaT 15.01.2011 13:54
szybko ubyła ;)
ben-ka 14.01.2011 20:29
Szybki sposób ta Twoja polewa!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak