Sposób przygotowania

Oscypki pokroić na plastry grubości ok 0,5 cm podsmażyć na maśle lub podpiec w piekarniku. podawac z chlebem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego.......
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    mmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    moje kubki smakowe wołają , że chcą coś takiego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyglądają super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    apetycznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    apetycznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    apetycznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    apetycznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    mniam po góralsku
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    o jakie to pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !