Sposób przygotowania

Mięsa- baraninę i cielęcinę zemleć w maszynce do mielenia mięsa. Dodać należy do niej posiekany czosnek, oregano, cząber, paprykę, sól i pieprz. Należy dolać także wywar z kostki. Masę należy wyrabiać do uzyskania jednolitej konsystencji. Po wyrobieniu należy wstawić do lodówki na kilka godzin. Z masy mięsnej należy formować wałeczki i opiekać je na grillu po kilka minut z każdej strony.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    Uwielbiam barannkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Pusia

    bardzo apetyczme
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !