Sposób przygotowania

Żółtka ucieramy najpierw z 20 dag cukru pudru dodając wodę , potem łączymy z mąką i ubita pianą . Pieczemy 25 minut w 180 st. .Potem ten torcik musi ostygnąć , a gdy ostygnie dzielimy go na 3 blaty . Tą śmietanką ubitą z cukrem pudrem przełożyć torcik , posmarować wierzch i boki . Dekorujemy owocami. Porzeczki jeśli nie mamy świeżych to możemy zakupić mrożone.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Taki torcik musi być pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ile dodajesz cukru do masy ? bym go zrobiła
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    dziś robię podobny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    mniammmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !