Sposób przygotowania

Mięsko trzeba natrzeć przyprawami tak samo solą i pieprzem i pieczemy 2 godziny w 180 st, polewając sosem , potem połóżmy aż troszkę przestygną . Mąkę wymieszać z drożdzami , posypujemy szczyptę soli i majeranek , potem wlewamy 350 ml wody , tylko letniej i wyrobić ciasto , a kiedy wyrośnie rozwałkować na placek 30x40 . Zawijamy szynkę , zlepiamy brzegi i układamy na natłuszczonej blaszce , posmarować żółtkiem a na koniec posypać sezamem . Całość pieczemy 40 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anulka69

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !