Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Połówki jaj z majonezem i z oliwkami

3.0
(16)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 5 szt
ogórki 1 szt
majonez w/g uznania
oliwki 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Połówki jaj z majonezem i z oliwkami

Jajka ugotować na twardo ,obrać i przekroić na pół.Ogórki pokroić na grube plastry,połówki jaj ułożyć na plastrach ogórka.Na każde jajo szprycą wycisnąć majonez,udekoować oliwką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 16.05.2011 11:54
Uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak