Sposób przygotowania

Ziemniaki wraz z cebulą ścieramy na tartce o dużych oczkach , wylać sok z ziemniaków , wędzonkę pokroić drobniutko w kosteczkę , usmażyć . Gorący jeszcze dodajemy do ziemniaków . Mieszamy Jajka ubijamy i dodajemy do ziemniaków , posypać majerankiem , możemy zastąpić też inną przyprawą niż majeranek . Doprawiamy do smaku . Przekładamy do naczynia żaroodpornego , uformować placek o grubośći 6 cm i wstawiamy do piekarnika i pieczemy godzinkę w temp. 180 st.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    uwielbiam ...czasami dodaję sos grzybowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    uwielbiam ...czasami dodaję sos grzybowy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !