Sposób przygotowania

Najpierw musimy mieć ugotowaną szklankę białej fasoli , chyba że mamy z puszki , jeśli mamy z puszki to odsączamy , filety kroimy od razu dodajemy do fasoli , majonez wymieszać z musztardą i jogurtem przyprawić do smaku , wylać na półmisek , na tym sosie położyć sałatkę i posypujemy natką pietruszki

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pysznie bym powiedziała
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !