Sposób przygotowania

Masło orzechowe utrzeć ze zwykłym masłem i cukrem, dodać jajko i dobrze ubić. Mąkę i proszek do pieczenia dodać do masy, dodać grubo posiekane orzechy i dokładnie wymieszać. Zawinąć w folię i wstawić do lodówki na 30 minut. Podzielić na 20 części, z każdej formować kulkę. Układać na posmarowanej tłuszczem blasze, lekko spłaszczyć i piec 15 minut w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Już czuję ich smak :))
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Ale bym sobie schrupała takie ciasteczka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    na pewno pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !