Sposób przygotowania

Płat ciasta francuskiego kroimy na równej wielkości kwadrociki.

Na każdym kwadraciku kładziemy kawałeczek szynki i żółtego sera, kleksik keczupu i posypujemy oregano.

Dwa przeciwległe rogi zlepiamy ze sobą i każde ciasteczko smarujemy roztrzepanym jajkiem.

Ciasteczka układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 C na ok 10-12 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    jakie smakowite,mniam mniam
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Błyskawiczna przekaska
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    Wyglądają wyśmienicie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    bardzo apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !